Solliciteer nu

Elektricien

Citribel NV produceert sinds 100 jaar citroenzuur op de site van Tienen en is één van de grootste citroenzuurproducenten ter wereld. Citroenzuur wordt gebruikt als smaakversterker, antioxidant, stabilisator en bindmiddel in voedselbereidingen en andere toepassingen. De site combineert verschillende productie-eenheden en heeft een heel uitgebreid machinepark. Het bedrijf stelt een 350-tal medewerkers tewerk.

De elektricien is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het ontveiligen en beveiligen van installaties voor het gepland onderhoud. Daarnaast zorgt hij ook voor minder kritisch preventief & curatief elektrisch onderhoud alsook kalibraties van kritische meettoestellen zodanig dat de optimale werking van installaties en apparatuur gewaarborgd wordt.

Voornaamste taken en opdrachten:

  • Elektrisch ontveiligen en beveiligingen van installaties voor en na technische werkzaamheden;
  • Allerhande elektrische herstellingen (stopcontacten, verlichting, branddetectie, rookdetectie, etc);
  • Naleven van de veiligheidsaspecten omschreven in werkinstructies en risicosituaties correct inschatten;
  • Proactief meedenken rond optimalisering;
  • Samen met de regeltechniekers, uitvoeren van preventieve taken zoals kalibraties en andere regeltechnische taken;
  • Het zelfstandig of samen met de dagdienst opzoeken en oplossen van storingen in de productie-installaties.

Uw profiel:

  • Bij voorkeur een Technisch Secundair Diploma Elektromechanica of Elektriciteit al dan niet aangevuld met een 7e jaar  Automatisatie of Regeltechnieken;
  • Een uitgesproken veiligheidsbewustzijn en een groot verantwoordelijkheidsgevoel aangezien men instaat voor de veiligheid van collega’s bij het ont- en beveiligen van installaties;
  • Sociaalvaardig, kan zelfstandig werken en is stressbestendig;
  • Analytisch en probleemoplossend ingesteld en een echte teamspeler;
  • Kennis van Excel en Siemens S7 PLC zijn pluspunten;
  • Een excellente kennis van de Nederlandse taal.

Ons aanbod: 

Filevrij werken in een bedrijf waar aandacht is voor de juiste work-life balance en opleiding.  Een gevarieerde job in een 2 ploegensysteem. Je werkt twee weken in dagdienst (ma-do 7u30-16u en vrijdag tot 15u30) gevolgd door één week in de vroege shift van 5u-13u.

We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, 15 aanvullende verlofdagen, hospitalisatieverzekering incl. ambulante kosten en tandzorgen, groepsverzekering, wachtpolis, eindejaarspremie, winkelkortingen,  etc. Werkplezier verzekerd met o.a. welgemeende appreciaties zoals o.a. teambuilding, alsook ontspanningsmogelijkheden tijdens de pauze zoals ping-pong- & kickertafels, etc.

Vanuit de functie van elektricien is er de mogelijkheid om – na een aantal jaren ervaring – door te groeien naar de functie van meet-en regeltechnieker.

Ons selectieproces

Stap 1
Klik op de vacature waar je interesse in hebt en solliciteer.
Stap 2
Jouw CV interesseert ons? Afhankelijk van de vacature nodigen we je uit voor een of meerdere gesprekken en/of een test.
Stap 3
Je krijgt een jobaanbod.
Stap 4
Een geweldige nieuwe start bij het team van Citribel!

Solliciteer hier voor: Elektricien